26 Jornades
Medicina de l’esport del Bages

20, 21 i 22 Novembre 2014 Manresa

Ateneu les Bases COM ARRIBAR-HI
JORNADES ANTERIORS
2012 2011 2010 2009 2008
Noticies d'última hora
20 de Novembre

201 INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA 26 EDICIÓ DE LES JORNADES DE MEDICINA

Tot està a punt per endegar aquest migdia a les 13.00 hores el primer dels 2 cursos de re ceterficiació en Suport Vital Bàsic i ús dels DEA. 59 persones han triat aquesta opció.
Pel que fa al curs complert de SVB+DEA de 6 hores hi ha 76 persones que rebran la formació per l'equip de formadors de la Fundació Althaia amb el Dr. JM Alcoverro i l'Angel Olucha al capdevant.
Pel que fa al paquet Jornades i eleccció d'un taller pràctic hi hauran 102 participants.
En resum podem dir que tenim PLE ABSOLUT amb més de 200 persones que han triat alguna de les propostes presentades pel Comitè Organitzador.
De tots ells una vintena són d'entitats esportives de la ciutat.
20 de Novembre

LA TV PROVOCA UN PETIT CANVI EN LA PROGRAMACIÓ DE LES JORNADES


Jornades de Medicina 2014

El canvi en la programació de la retransmissió per Teledeporte del partit de la Champions d'handbol entre el
FCB - Fleigburg a diumenge a la tarda, en comptes de l'horari habitual dels dissabtes a la tarda, ha provocat que l'entrenador del FCB, en Pasqui hagi canviat la sessió d'entrenament a dissabte al migdia. Aspecte que fa impossible la participació del NIKOLA KARABATIC a la taula rodona prevista a les Jornades.
Des de l'Organització hem hagut d'improvitzar un substitut de gran nivell com és el DAVID BARRUFET amb 7 Copes d'Europa, 2 medalles als JJOO i un Campionat Mundial amb la selecció española.
17 de Novembre

EXHAURIDES LES PLACES DELS TALLERS D'HIPOPRESSIUS I MAT

La gran acceptació que han tingut els tallers pràctics han que fet que des de l'organització s'hagi hagut de tancar al inscripció dels tallers 3 ( ELS ABDOMINALS HIPOPRESSIUS) i el taller 5 ( TÈCNIQUES D'ACTIVACIÓ MUSCULAR) ... en les altres opcions, cada cop queden menys possibilitats
13 de Novembre

EXHAURIDES LES 98 PLACES DE SVB+DEA del CURS i RECERTIFICACIÓ

D'exit total es pot qualificar la gran acollida que han tingut el CURS de Suport Vital Bàsic + DEA així con el de Re Certificació que tot i estar doblat en horari de mati i migdia han exaurit les places previstes per l'Organització.
98 persones (54 en el curs de 6 hores i 44 en els 2 de re certificació) han superat les previsions més optimistes de les Jornades d'enguany.
11 de Novembre

CANVIS EN ELS HORARIS DELS CURSOS DE RECERTIFICACIÓ SVB+DEA

Des de l'organització ens hem vist en l'obligació d'haver de desdoblar el curs de re certificació de SVB + DEA en horari de matí-migdia de 13.00 a 14.30 davant de l'allau de sol.licituds per part de personal vinculat a l'Ajuntament de Manresa, fonamentalment Policies Locals i responsables d'instal.lacions esportives municipals.
Així doncs els cursos seran :
. de 13.00 a 14.30 curs de re certificació 1
. de 15.00 a 16.30 curs de re certificació 2 (anul.lat el de 19.00 a 21.00)
13 d'Octubre

UN PROGRAMA D'ALT NIVELL PER CELEBRAR LA 26ena EDICIÓ


Jornades de Medicina 2014

El Comitè Científic-Organitzador de les Jornades ha pogut tancar un programa d'ALT NIVELL per la 26ena edició d'unes Jornades que se celebraran els propers 20-21 i 22 de novembre després d'un any d'impàs després de les "noces de plata" de l'edició de 2012.
S'ha pogut confirmar la participació de ponents de primeríssim nivell com els Dr. Eduard i Carla Estivill, la nutricionista Mireia Porta, el reconegut recuperador del FCB Juanjo Brau i la presentació per part de Bioiberica del test genètic i la seva relació amb d'artrosi per part del Dr. Ardèvol a part de la inestimable col.laboració del Dr. Segura un dels referents en el control antidopatge a nivell mundial, que ens posarà al dia sobre el que significa el passaport biològic en un esport net amb tolerància zero.
13 d'Octubre

ELS TALLERS PRÀCTICS UN CLASSIC INELUDIBLE A LES JORNADES

Com sempre en les últimes 15 edicions, el Comitè Cientific-Organitzador ha optat per presentar fins a 6 TALLERS PRÀCTICS realitzats per professionals de primer nivell, on l'objectiu prioritari és que els assistents puguin provar i practicar d'acord amb els consells dels formadors per posteriorment transmetre els coneixements de primera ma als seus clients.
Especialitats tan diverses com l'Stretching, els hipopressius, el treball de propiocepció a la piscina juntament amb tècniques més novedoses com la MAT o el coreXsystem conformaran la línia argumental dels tallers a les Jornades d'enguany.
13 d'Octubre

TOTES LES JORNADES SENCERES A L'ATENEU LES BASES

Després de la bona experiència de 2012, l'equipament municipal de l'Ateneu Les Baes acollirà totes les activitats programades : el dia 20 els cursos de Suport Vital Bàsic (SVB) i ús dels DEA , el dia 21 els TALLERS PRÀCTICS i totes les CONFERÈNCIES dels dies 21 i 22 al matí.
Aprofitant la inestimable col.laboració de l'Ateneu Les Bases i fent ús del seu AUDITORI , PISCINA, AULES DE FORMACIÓ ... podrem inquibir el 100% de les activitats programades evitant els desplaçament de tots els incrits i assegurant el màxim aprofitament en la millora de la formació permanent de totes les persones interessades en la medicina de l'esport.
Patrocinadors Jornades Medicina de l'esport del Bages