23 Jornades
Medicina de l’esport del Bages

18,19 i 20 Novembre 2010 Manresa

Museu de la Tècnica | Edifici del Dipòsits Vells | Ctra. Santpedor, 55
COM ARRIBAR-HI
JORNADES ANTERIORS
2009 - 2008
Noticies d'última hora
21 de Desembre

VALORACIONS DELS PONENTS DE LES XXIII JMEB

D'acord amb les enquestes de satisfació realitzades pels assistents hem pogut extrapolar les dades suficients per presentar les valoracions corresponents a les espectatives i valoracions generades pels diferents ponents participants a les Jornades.

Descargar PDF
21 de Desembre

VALORACIONS SOBRE ELS ASPECTES ORGANITZATIUS DE LE

Podeu consultar les valoracions corresponents als diferents temes organitzatius d'acord amb les preguntes contestades pels asssitents a les Jornades.

Descargar PDF
21 de Desembre

RECULL DE PREMSA DE LES XXIII JMEB

A continuació podeu repassar la repercusió mediàtica generada per les Jornades de Medicina als diferents mitjans de comunicació, centrant-se fonamentalment en l'apartat vinculat a la MORT SOBTADA A L'ESPORT.

Descargar PDF
08 d'Octubre

CAMPIONS DEL MON A LES JORNADES

En aquesta XXIII edició en acompanyaran en les habituals Taules Rodones de final de Jornada uns esportistes excepcionals com són :

El dijous 18.11 la LAIA SANZ Campiona del Món de Trial del 2000 al 2010
El divendres 19.11 el Pol AMAT Medallista Olímpic i Mundial en Hoquei Herba
El dissabte 20.11 l'ex-futbolista internacional JUAN SEÑOR que va deixar la pràctica del futbol professional per un problema cardiac i participarà en la Taula Rodona final del dissabte dedicada a la mort sobtada
08 d'Octubre

CURS DE REFRESC DE SUPORT VITAL BASIC

En el marc de les XXIII Jornades amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, de la fundació Althaia i del CAR de Sant Cugat es durà a terme un CURS DE REFRESC de Suport Vital Bàsic ( SVB ) per a totes aquelles persones que haguin fet en altres edicions un curs acreditat.
El curs tindrà una durada de 2 hores el proper 17 de novembre al Museu de la Tècnica de 19.00 a 21.00 hores.
Cal demanar placa al mail : mmartinez@ajmanresa.cat
LES PLAÇES SON LIMITADES i es respectarà l'ordre de sol.licitud
31 d'Agost

Programa definitu de les JORNADES d'enguany

Amb la confirmació definitiva del Dr. JORDI MONÉS ( director del institut de la Màcula i la Retina i responsable mèdic del FC Barcelona ) de l'eminent cardiòleg Dr. LOPEZ FARRÉ un dels majors especialistes en la relació de l'anàlisi genetic i la mort sobtada podem donar per tancat el programa definitu de les Jornades d'enguany.
13 de Maig

El Dr. RAMON BRUGADA i la mort sobtada

El dissabte 20 de novembre el Dr. Ramon Brugada, cardiòleg i degà de la la facultat de medicina de la Universitat de Girona , participarà en la Jornada del dissabte 20 de novembre dedicada a la MORT SOBTADA A L'ESPORT.
El Dr. Brugada és de reconegut a nivel mundial per haver descrit el 1992, juntament amb els seus germans , LA SINDROME BRUGADA una de les causes més habituals de la mort sobtada d'origen cardiac.
04 de Maig

GRAN OFERTA DE TALLERS PRÀCTICS

Un any més des de l'organització de les Jornades, i a proposta de les enquestes recollides en la passada edició, s'ha apostat en oferir un ampli ventall de temes (4) vinculats a l'entrenament i al tractament de les lesions esportives tractats des d'una vessant molt pràctica per ajudar als diferents professionals a tenir una visió més propera de les diferents problemàtiques.
Tot i que s'aniran concretant en pocs dies els temes a tractar seran :
. El treball amb amb plataformes vibratòries, el kinetype, la propio de genoll ect ..
Patrocinadors Jornades Medicina de l'esport del Bages